7 redenen waarom ik jouw blogger ben

De strijd tussen beeld en tekst is eeuwig. Het zijn net twee broers; ze kunnen soms niet met en soms niet zonder elkaar. Een goede foto kan inderdaad meer zeggen dan duizend woorden, maar als jij je expertise over wil brengen op je potentiële klanten, heb je vaak ook een stukje tekst nodig. Het kan zijn dat ik je al overtuigd heb, maar laat ik er nog een schepje bovenop doen: 7 redenen waarom ik jouw blogger ben!

1- Je zit vol verhalen over je vakgebied, maar bent niet zo goed om het verhalend over te brengen. Laat dat nu mijn sterke kant zijn.

2- Je neemt de communicatie naar potentiële klanten serieus en wil deze graag bereiken, maar hebt eenvoudigweg geen tijd om ervoor te gaan zitten. In mijn agenda past nog wel een maandelijkse, tweewekelijkse of wekelijkse blog.

3- Je onderneemt graag, bent goed in wat je doet en doet het liefst alleen waar je van houdt. De minder leuke dingen besteed je uit aan iemand die dáár juist weer van geniet.

4- Nadenken over blogonderwerpen betekent nadenken over je vakgebied. Een valkuil bij ondernemen is achteroverleunen. Als je voor mij een lijstje opstelt, zit je rechtop en scherp je gelijk je geest.

5- Je neemt je voor te bloggen, maar voor je het weet staat er alleen maar oud nieuws op je blog. Je koopt bij mij niet alleen blogs, ook punctualiteit. Ik houd bij wanneer het tijd is voor een nieuwe blog.

6- Ik doe niet aan een writersblock, sterker nog: daar geloof ik niet in. Waarom zelf worstelen als bij mij de woorden onophoudelijk stromen?

7- Misschien blog je liever zelf? Dat snap ik, jij bent de specialist. Laat mij je helpen door de blog te redigeren en er een verhalend sausje over te gooien. Hoe gezelliger de blog, hoe groter de kans dat jouw potentiële klant doorleest.

Ons best bewaarde geheim? Uiteraard staat jouw eigen naam onder de blog die ik voor jou schrijf. Op zoek naar een tekstschrijver? Kom eens langs, In Woordenland!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Eén opmerking over '7 redenen waarom ik jouw blogger ben'

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: