Uitslag #1 – Tien jaar In Woordenland

Omdat In Woordenland sinds 10 januari 2023 tien jaar bestaat, zijn er tien winacties in 2023. De uitslag van de eerste winactie is bekend!

Jouw Spel Mijn Regels speelt zich inderdaad af op het prachtige Vlieland. Het eiland waar ik elk jaar naartoe ga voor een schrijfretraite en waar ik ook goed om me heen kon kijken voor de details over het eiland.

Tussen alle enthousiaste reacties stond ook die van Helma Hilkens. Haar naam rolde uit de loting vandaag. Gefeliciteerd Helma, ik neem contact met je op voor je adresgegevens. Laat je me weten wat je van het boek vindt?

Op naar winactie #2

Houd In Woordenland in de gaten: 6 maart komt de post online!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: