Win een boek #2 – Tien jaar In Woordenland

#2 – In 2023 staan er maar liefst tien winacties op de planning. Dit is de tweede, en wat een leuke reacties kreeg ik op de eerste winactie, dankjewel daarvoor. Heb je meegedaan maar niet gewonnen? Waag dan vandaag weer een poging. Heb je gewonnen? Gefeliciteerd, ik hoop dat je van het boek genoten hebt! En doe gewoon weer mee, je weet maar nooit …

Om een beetje te spreiden in 2023 lukt het niet helemaal om op elke boekenverjaardag te starten. Veel van mijn boeken zijn ongeveer tegelijk ‘jarig’! Vandaar dat mijn plan was deze winactie 6 maart te starten; twee maanden voor de zesde verjaardag van ‘Slapen doen we morgen weer‘. Wil je weten waarom de actie dan op 2 maart al online staat? Lees vooral verder!

En daar is hij weer, de magische 7

Vijf jaar en tien maanden dus. Ofwel: Slapen doen we morgen weer is op 6 maart 70 maanden oud! Ik ❤️ 7, In Woordenland is tien en wat is tien keer zeven? Wil jij dit boek winnen? Reageer uiterlijk 18 maart 2023 op deze post met het antwoord op de vraag:

Welke band treedt op tijdens het Koningsnachtconcert in ‘Slapen doen we morgen weer’?

Onder de goede antwoorden verloot In Woordenland een exemplaar van Slapen doen we morgen weer.

PS waarom staat deze actie al op 2 maart online? Het is deze dag World Book Day, van een goededoeleninstantie uit Groot-Britannië die als doel heeft om meer mensen aan het lezen te krijgen. Dé perfecte dag om mijn eerste boek – die al heel wat niet-lezers aan het lezen kreeg – in het zonnetje te zetten.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

15 gedachten over “Win een boek #2 – Tien jaar In Woordenland

  1. Dit lijkt me een super boek. De band heet Twils. Ik doe mee voor mijn dochter. Ik verzamel vast mooie boeken voor als zij boven de 12 is. Ze is nu 11 jaar.

    Like

    1. Twills is de band die op het koningsdag concert optreed/optrad in het boek:Slapen doen we morgen weer

      Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: