“Aanrader voor elke tiener”

Het is weer maandag! Dat betekent weer een review in de blogtour van De laatste in de rij. Deze is van Nienke van Lezen en leven met Nienke.

Nienke: “Het is een heerlijke young adult die wat mij betreft een aanrader is voor elke tiener, schrijfster Alice schroomt niet om onderwerpen aan te snijden waarvan we allemaal weten dat ze er zijn maar niet genoeg besproken worden.”


Het leest niet alleen als een verhaal maar ook een stukje kennis en wijsheid dat je meegegeven wordt op jonge leeftijd over de keuzes die je maakt. 

EN heb je alvast een sneak peak te pakken of die beslissingen goed of slecht aflopen.”

Dankjewel, Nienke, fijn dat je genoten hebt! Wie benieuwd is naar de hele recensie, verwijs ik naar haar website lezenvooriedereen.nl; je kunt hem hier vinden.

Volgende week is het de beurt aan Silvie van Silvieleest. De oplettende lezer heeft ook nog de review gemist van Melanie van Bookstamel, dat klopt omdat Melanie even haar blog op grijs heeft gezet door ziekte. De review volgt zo snel mogelijk, dus ik wacht in spanning af!


🍀De laatste in de rij – Meer weten over de serie? -> H4C
Uitgeverij Godijn Publishing

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: