Win een boek #3 – Tien jaar In Woordenland

#3 – In 2023 staan er maar liefst tien winacties op de planning. Wat is het leuk! Ik geniet enorm van jullie reacties bij de vorige winacties. Kom maar op bij deze! Reageer uiterlijk op 19 april 2023 met het goede antwoord op de vraag onderaan het bericht.

Waarom vandaag weer een winactie? Het is exact een maand voor de vierde verjaardag van ‘Ze zien mij niet‘. Dat maakt het boek 47 maanden oud! Reden genoeg, toch? Het is inmiddels wel duidelijk dat ik iets met ‘7’ heb. Wist je dat zelfs de ‘dader’ uit de whodunit ‘Ze zien mij niet’ dat heeft?

Na het debacle van de twee brandende auto’s heb ik me even rustig gehouden. Het gonst. Iedereen is op zoek naar de pyromaan van … En dat kan niet, ik ben nog niet klaar. Het moet me op een dag lukken: zeven auto’s op een rij. 

In ‘Ze zien mij niet’ gaat Aaron met zijn vrienden op jacht naar een pyromaan. Op de puntjes in de quote hoort eigenlijk de stad waar alles gebeurt te staan. Waar is dat eigenlijk? Reageer op deze post met het antwoord op de vraag:

In welke stad speelt het boek ‘Ze zien mij niet’ af?

Onder de goede antwoorden verloot In Woordenland een exemplaar van Ze zien mij niet. En wil je mij een extra glimlach bezorgen? Laat me dan vooral weten waar je denkt dat die stad in het land te vinden is!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

43 gedachten over “Win een boek #3 – Tien jaar In Woordenland

 1. Het verhaal speelt zich af in Vierblad. Ik denk dat deze stad zich in Noord-Brabant zou kunnen bevinden.

  Like

  1. Hi Alice, het boek speelt zich af in Vierblad. Lijkt mij een plaats op de Nederlandse waddeneilanden. In gedachten gebruik ik het boek om uit voor te lezen in het VMBO. Nu al zin in!

   Like

 2. Het verhaal speelt zich af in Vierblad
  Op 1 januari 2023 is in het kader van herindeling gemeenten het plaatsje Vierblad opgegaan in de gemeente Maren (Noord Brabant). Ter herinnering aan Vierblad heeft Maren het gemeente wapen gewijzigd in een wit schild met een bloem met vier bladeren.
  Toen het boek gedrukt werd was het dus nog gewoon Vierblad.

  Like

 3. Het verhaal speelt in Vierblad. Op 1 januari 2023 is deze plaats in het kader van herindeling van Gemeentes opgenomen in de gemeente Maren (Noord Brabant) Ter herinnering aan deze leuke plaats heeft Maren het gemeente wapen veranderd in een wit schild met een bloem van vier bladeren.

  Like

 4. De stad is vierblad. Bij Heerenveen is een klaverblad, daar moet vierblad bij in de buurt liggen.

  Geliked door 1 persoon

 5. In vierblad. Ik dacht eerst in Transylvania vanwege de vierblad in de ramen van kerken ed. Dracula here we come, mijn fantasie gaat dan aan het werk. Ik doe graag mee.

  Geliked door 1 persoon

  1. Vierblad is de stad waar de pyromaan gezocht wordt.
   Vierblad is gelegen vlakbij de voormalige bekendste Nederlandse klaverblad-kruising Hoevelaken.

   Geliked door 1 persoon

   1. Vierblad
    Laat ons zeggen dat Vierblad dicht bij De Biesbosch ligt, waar deze beschermde plantensoort nog uitzonderlijk te vinden is.

    Geliked door 1 persoon

 6. Het speelt zich af in Vierblad, ik vind het een plaatsnaam die past bij de provincie Limburg

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: