Uitslag #3 – Tien jaar In Woordenland

Omdat In Woordenland sinds 10 januari 2023 tien jaar bestaat, zijn er tien winacties in 2023. De uitslag van de derde winactie is bekend!

Onder de post verschenen een heleboel goede antwoorden, Ze zien mij niet speelt zich inderdaad af in het fictieve Vierblad. Waar dat ligt, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Jullie hadden een heleboel goede ideeën. Van ‘op de Wadden’ tot ‘tussen Vijfhuizen en Driewegen’ en van ‘bij het Klaverblad van Heerenveen of Hoevelaken’ tot in Transyvania. Een van jullie suggereerde dat Vierblad tot 1 januari 2023 gewoon bestond en toen pas opgegaan was in Maren in Noord-Brabant. In hun gemeentewapen zit volgens haar daarom een bloem met vier bladeren. Heerlijk! Dat waren een heleboel gratis glimlachen!

In onderstaande afbeelding kun je aflezen dat Omaatjuh het boek bij de loting gewonnen heeft. Gefeliciteerd, ik neem contact met je op voor je adresgegevens. Laat je me weten wat je van het boek vindt?

Op naar winactie #4

Volg In Woordenland: 18 mei komt de post online!

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

%d bloggers liken dit: