Win een boek #4 – Tien jaar In Woordenland

#4 – In 2023 staan er maar liefst tien winacties op de planning. Deze vierde start op 18 mei; een maand voor de eerste verjaardag van ‘Ontdek jij wie ik ben?’ Dit boek is vandaag ruim 47 weken. Oké, ik zeg niks meer … Meedoen kan nog t/m 27 mei 2023.

Stef uit Ontdek jij wie ik ben is nieuwsgierig naar de datingsite waar zijn vriend Jeroen op zit. Hij besluit ook een profiel aan te maken en stuit op een bijzonder meisje dat hij al langer op zijn netvlies heeft.

Damn! Waarom zit zij op een datingsite? Vol ongeloof kijk ik naar de twee grote bruine ogen die mij aanstaren. Het is Hannah, uit V6A, de andere zesde. Onbereikbare Hannah waar ik al jaren naar gluur als ik haar in de gang van school tegenkom. 

Reageer op deze post met het antwoord op de vraag:

Op welke school zit Stef uit Ontdek jij wie ik ben?

Onder de goede antwoorden verloot In Woordenland een exemplaar van Ontdek jij wie ik ben?

Als je ook nog weet bij welk park die school te vinden is, maak je wéér mijn dag! 🙂

Wat heb ik namelijk genoten van de extra reacties bij winactie #3. Ik vroeg jullie waar Vierblad ligt, de stad waar Ze zien mij niet zich afspeelt. Van ‘exact halverwege tussen Driewegen en Vijfhuizen’ tot ‘ergens in Limburg’, ‘bij het Klaverblad’ van Heerenveen’ of ‘in Transylvania’. Heerlijk! You made my day.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

15 gedachten over “Win een boek #4 – Tien jaar In Woordenland

  1. Klaverlandcollege, Dat is de middelbare school naast het Klaverpark

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: