Woorden

… ik durf ze te maken.

Services

Blogartikelen

Wekelijks schrijf ik blogartikelen voor online marketing. Daarnaast ghostblog ik, bloggen laat zien dat je kundig bent, ook als je het schrijven aan een tekstschrijver overlaat.

Webredactie en sociale media

Ik houd je website up to date en post dagelijks, wekelijks of op een ander afgesproken frequentie op de sociale mediakanalen. Zo blijft je publiek betrokken en geïnformeerd.

Interviewen

Bij interviews is mijn specialiteit humaninterest, verhalen over wat mensen beweegt en wat hen drijft. Voor het artikel ga ik altijd op zoek naar de mens achter het verhaal.

Redactie en spelling

Welke woorden schrijf je aan elkaar en wanneer mogen de accenten wél gebruikt worden? Met een rode pen en een kritische blik ga ik door jouw tekst of boek.

Reviews

Vanaf het begin van ons makelaarskantoor heeft Alice onze webteksten geschreven en geredigeerd. Ze verdiept zich goed in de ‘style en uitstraling’ van een bedrijf en ook bij de blogs op onze website denkt ze geweldig mee over de inhoud en de onderwerpen. Kortom; we werken al bijna 4 jaar in volle tevredenheid met Alice samen, gewoonweg een topper in haar vak!

Melina Rietbroek, Google-review

We werken bij Admonks met heel veel plezier en tevredenheid met Alice samen. Levert snel, goed en volgens afspraak. Aanrader wat ons betreft!

Paul Raaijmakers, Google-review

Redactie

Voor Godijn Publishing voorzie ik manuscripten van redactie. De laatste zes boeken waar ik als redacteur bij betrokken was:

Samenwerken?