Romans


Angela & Emma, Ontsluierd

Roman | juni 2021 | Alice Bakker & Elly Godijn | meer weten over de serie?

Deel 1, Ontsluierd – Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken van vroeger die hen lijken te achtervolgen.

Emma wil het snel afronden, zodat ze terug kan naar haar geliefde Zweden waar haar man en dochter Tyra op haar wachten. Daar hoort ze thuis, denkt ze. Angela worstelt met zichzelf. Nu haar zus terug is in haar leven komt ze erachter dat haar stabiele leventje kwetsbaar is als glas.

Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op. Alice Bakker & Elly Godijn vormen samen het schrijversduo Bakker & Godijn.

Ontsluierd is het vervolg op Weerzien en de start van een serie. Deel 2 wordt in 2022 verwacht.

“Krachtig debuut van een goed gelukt schrijversduo over de manier waarop onrecht en (mis)perceptie een gezin kunnen ontwrichten, maar het nooit te laat is om de wonden te helen.”

Antoinette Kalkman, auteur en manuscriptbeoordelaar over Weerzien

Angela & Emma, Ontsluierd
Uitgeverij Godijn Publishing

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel


Angela & Emma, Weerzien

Novelle roman | 2020 | Alice Bakker & Elly Godijn | meer weten over de serie?

Weerzien Nieuwe cover voorkant

Introductie, Weerzien – Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela.

Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was.

Angela & Emma, Weerzien is een intrigerende novelle met een diepere laag. Het is de intro voor de roman Ontsluierd.

Angela & Emma, Weerzien
Uitgeverij Godijn Publishing

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel

De boeken zijn ook als luisterboek te luisteren of als e-boek te lezen bij jouw favoriete platform. Of bij mijn favoriete platform: Storytel. Ken je het niet? Probeer het eens uit! ⤵️


Benieuwd naar mijn andere publicaties?