Skip to main content

8 augustus 2022

De laatste in de rij

Lege gangen, rare stilte. Het is vakantie op het Klaverlandcollege. Maar de leerlingen van H4C blijven na de zomer in de vierde. Wat zeg ik? Ze blijven daar voor eeuwig! 

Ik? Ik ben altijd de laatste in de rij 

Ken je dat, altijd het gevoel hebben de laatste te zijn? Deel 2 van de H4C-serie gaat over Anna en Olivier. Twee leerlingen uit de 4-havoklas die altijd het gevoel hebben als allerlaatste iets nieuws te ontdekken. De laatste met een date. De laatste met een relatie. De laatste met alles. 

🍀 Deel 2

Het manuscript ‘De laatste in de rij’ is vanmorgen naar de uitgever gegaan. Maakt het voor mij tijd om na te denken over de nieuwe hoofdpersoon uit H4C voor deel 3. Wordt het Guusje, die volgens haar vrienden op vrouwen valt? Wordt het Floor, die wel heel jaloers is op alles en iedereen. Of komt er na de vakantie een nieuwe in de klas die voordringt in de serie? Het is broedtijd! 


Kennen jullie het Klaverlandcollege? 🍀⁠ Dat is de school naast het Klaverpark waar de H4C-serie zich afspeelt. H4C staat inderdaad voor een 4-havoklas. De klas van Marijn, Yara, Floor, Guusje, Olivier, Anna, Casper en nog veel meer leerlingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *