Skip to main content

**** “Heerlijke YA die problemen bespreekbaar maakt”

Het is weer maandag! Dat betekent dat er weer een review in de blogtour online staat. Zoals jullie misschien al weten, t/m 3 april komt er op maandag een recensie online van De laatste in de rij. Deze derde is van Joyce van Joyce’s Library.

Joyce: “Ik kon me erg goed inleven in Anna als personage. Een beetje een stil meisje dat altijd overal maar achteraan hobbelt en als laatste nieuwe dingen ontdekt. Ik vond het erg mooi dat ze op een gegeven moment gewoon besluit om sterker te zijn en niet altijd maar ergens achteraan te staan.” 

Ik vond het wel vermakelijk om te lezen over de problemen die tieners doormaken tijdens hun middelbare schooltijd.

Er is de afgelopen jaren dus weinig veranderd.”

Dankjewel, Joyce, superfijn: vier fonkelende sterren! Wie benieuwd is naar de hele recensie, verwijs ik naar haar Instagram-bericht; je kunt het hier vinden. 

Volgende week is het de beurt aan Melanie Hoogvliet van Bookstamel, met Melanie mag ik dinsdag 7 maart ook nog lekker kletsen in haar live Q&A op haar YouTubekanaal De wereld van Mel én er verschijnt ergens in maart ook nog een zondagverhaal op haar website, ik kijk nu al naar uit naar een heuse Melanie-maand!

De laatste in de rij, H4C, Klaverlandcollege, Mening, Recensie, review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *