Skip to main content

**** “Ik laat mijn pubers deze reeks zeker lezen!”

Deel twee van de blogtour! T/m 3 april komt er op maandag een recensie online van De laatste in de rij. Deze tweede is van Marleen Persoon van missp_her_books_read.

Marleen: “Alice Bakker weet wel goed waar jongeren mee worstelen en heeft dit op een niet belerende maar open mind wijze neergezet. Het verhaal leest zeer vlot en komt betrouwbaar en herkenbaar over.” 

Geen gezwijmel of hoog psychologische taal, maar de spreektaal van de jeugd, dat heeft de schrijfster met de juiste finesse gedaan.”

Dankjewel, Marleen, ik ben blij met je fijne recensie en de drieënhalve topsterren. Maar ook met deze toffe collage, die ik van je Instagram-account gehaald heb! Wie benieuwd is naar de hele recensie, verwijs ik naar haar Hebban-account; je kunt hem hier vinden. Volgende week is het de beurt aan Joyce van Joyceslibrary, ik kijk er nu al naar uit! 

De laatste in de rij, H4C, Klaverlandcollege, Recensie, review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *