Skip to main content

‘Leest lekker weg’

Op Instagram werd ik getagd in een review van Anne. Ik was alleen al verliefd op de foto die ze erbij geplaatst heeft! 

‘Ik vind dat het boek een goed beeld geeft van hoe het kan zijn als tienerouders,’ zegt Anne. ‘Het is een ontzettend leuk boek om te lezen en leest ook lekker weg. Daarbij heeft het ook een te gekke cover!’ Dankjewel Anne, dat vind ik nou ook 🙂 

Anne: ‘Komt niks van terecht’ is het eerste deel uit de H4C-serie en in dit eerste boek lees je al over de vrienden van Marijn en de vriendinnen van Yara. Ik hoop dat er in de volgende delen daar wat meer over verteld wordt.Ik kan in ieder geval niet wachten om meer boeken van de H4C-serie te lezen.’

Wat Anne nog meer schreef over ‘Komt niks van terecht’? Dat kun je hier lezen. Nieuwsgierig geworden en zelf het boek ook lezen? ‘Komt niks van terecht’ is verkrijgbaar bij elke boekhandel!

H4C, Klaverlandcollege, Komt niks van terecht, Mening, Recensie, review, YA, Young Adult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *