Skip to main content

*** Lekker voor tussendoor!

Verhip! Ik loop achter. Lekker ouderwets woord, verhip. Gebruikt iemand dat nog? 

Twee recensies die onlangs op Instagram verschenen. Omdat de sterren gelijk waren, combineer ik ze lekker. Cynthia: ‘Door de korte hoofdstukken en de afwisseling van personages leest het verhaal makkelijk en vlieg je er doorheen. Ik vond het wel verrassend wie “Hij” is, die had ik niet aan zien komen.’ Sylvie: ‘Verschillende mensen lijken verdacht, dus dat steekt goed in elkaar.’

‘Leuk en luchtig verhaal voor tussendoor.’
  Cynthia – wat_lees_ik en Sylvie – sylvieleest

De recensies van Sylvie en Cynthia helemaal lezen? Dat kan op Hebban, waar je overigens zelf ook recensies op achter kunt laten, graag zelfs! 


Ontdek jij wie ik ben is verschenen bij Godijn Publishing. Het is een Godijntje, een stoere kleine roman, een novelle in zakformaat (11,7×16,8). Voor €10,99 verkrijgbaar bij je lokale boekhandel.

Mening, Ontdek jij wie ik ben?, Recensie, review, YA, Young Adult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *