Skip to main content

**** ‘SDWMW pak je op en leg je niet meer weg’

Wendy Wenning las ‘Slapen doen we morgen weer’. Op passievoorboeken.nl heeft ze een prachtige recensie geplaatst. Daar ben ik weer heel blij mee!

‘De meerdere verhaallijnen, vertelt vanuit een wisselend perspectief, ontwikkelen zich tot een verhaal waar voortdurend een onderhuidse spanning voelbaar is. De soepele verteltrant, fijne korte hoofdstukken en een duidelijk lettertype zorgen voor een prettige leesbaarheid.’

‘De titel zegt het al: Slapen doen we morgen weer. Ik was verloren vanaf de eerste bladzijde en ik had geen rust voordat ik het fijne van alles wist. Een auteur met veel mogelijkheden, ze heeft met dit boek een scherp debuut neergezet. Ik kijk uit naar het volgende!’

Lees Wendy’s volledige recensie op de website van Passie voor Boeken.

Mening, Recensie, review, Slapen doen we morgen weer, YA, Young Adult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *