Skip to main content

Spannend van begin tot eind

Vandaag verscheen een recensie van een ander boek op Puntsgewijs (later vandaag meer daarover) en toen viel mijn oog op een recensie van Jouw Spel, Mijn Regels. 4 maart al geplaatst, maar niet eerder door mij opgemerkt! Ik wil ‘m jullie niet onthouden. Wat zegt Marieke van Puntsgewijs o.a.?

Het boek leest prettig, de afstand tussen de regels is ruim waardoor je fijn door kunt lezen. Daardoor is het boek ook geschikt voor jongeren die moeite hebben met lezen. Hoewel ik al deze even personen moest leren kennen – wie was nu ook alweer wie? – is het boek wel spannend van begin tot eind. Er zijn genoeg verdachten in het verhaal, maar wie speelt er nu daadwerkelijk vals spel?

Benieuwd naar de hele recensie? Die kun je hier lezen. Bedankt Marieke, voor je mooie woorden! 

Jouw spel mijn regels, Mening, Recensie, review, YA, Young Adult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *