Skip to main content

15 november 2023

Zij gaat 7x voor haar

Zaterdag 25 november verschijnt het derde deel in de H4C-serie: Zij gaat voor haar. Dat betekent dat de pr-machine volop draait. Zo ben ik vorige week geïnterviewd (22 november in de krant), ben ik aanstaande zaterdag (18 november) op de lokale radio te horen en hebben diverse nieuwsplatforms er een bericht over gedeeld, al dan niet op sociale media. Daarnaast spam ik jullie een beetje. 

PR betekent vaak een beetje in herhaling vallen. Een oude marketingregel die nog altijd geldt, is de regel van 7. Ik heb ‘m ooit in belicht in Heb ik je al zeven keer ontmoet? Je moet blijkbaar zeven keer iets gezien hebben voor je tot actie overgaat. Dus mocht je nu denken: daar heb je haar weer met haar nieuwe boek … Dan ben ik waarschijnlijk goed op weg richting zeven. Sorry. 

Weet je?

Gelukkig is het niet de regel van 77!

Guusje geeft het toe: ze is verliefd op Kim. Niet iedereen lijkt dat toe te juichen en als ze wordt belaagd op het schoolplein, besluit de directeur van het Klaverlandcollege dat het tijd is voor het hijsen van de regenboogvlag. Is het de oplossing of het begin van meer problemen?

Bij het Klaverlandcollege kun je zijn wie je bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *