Skip to main content

‘Zodra je begint, wil je weten wie het is’

Leesconsulenten Tyka en Alyssa van @bibliotheekoosterschelde geven wekelijks boekentips voor jongeren op Instagram onder het account @boekenbazen. Deze week de beurt aan Ze Zien Mij Niet. Een toffe recensie, maar nog leuker: een foto waarover is nagedacht. Ik word hier superblij van!

Wat schrijven ze over ZZMN?

‘Ik ben overal. Gaat het over brand, ben ik er als de kippen bij. En dat terwijl ik onzichtbaar ben. Niemand ontdekt de pyromaan van Vierblad. Niemand!’
.
Er worden veel branden gesticht in het stadje Vierblad. Aaron en zijn vrienden wonen hier en spelen graag voetbal. Een schuur, auto’s, er wordt van alles in de fik gezet. Als er dan ook brand wordt gesticht bij de tante van één van Aaron’s vrienden gaan ze op zoek naar de dader. Maar..hoe kan het dat het lijkt alsof iemand uit de groep erachter zit?Boekenbazen op Instagram

Zodra je begint met lezen in dit boek wil je weten wie de pyromaan is. En dit is niet erg voorspelbaar..ik wisselde continue en werd uiteindelijk toch nog verrast!
Heel goed dat je niet alleen leest vanuit de vriendengroep en de dader, maar ook vanuit de brandweer. Dit boek heeft hele korte hoofdstukken en grote letters, je bent dan ook heel snel door dit boek heen!

Bedankt Tyka en Alyssa!

En omdat ‘ie zo tof is, hier ook nog even die foto in de header compleet:

ZZMN Boekenbazen

Mening, Recensie, review, YA, Young Adult, Ze zien mij niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *