Skip to main content

13 april 2024

Vandaag is de beste dag van het jaar!

In het land van “de beste dag van” wint de dag van vandaag: de dag van de zzp’er. Nu vind ik dat elke dag van het jaar een feestdag is, sinds ik in mijn eentje onderneem, maar vandaag geef ik mezelf een extra wijntje. Doe je mee? Hup: gooi met confetti en zet je feestmuts op. We gaan ’t vieren.

Vijf redenen waarom vandaag een feestdag is

1. Geen baas, geen probleem

Als zzp’er ben ik mijn eigen baas. Dat betekent dat ik geen last hebt van kantoorpolitiek, saaie vergaderingen of die ene collega die altijd te laat is met thee halen. Alleen al omdat ikzelf altijd als eerste dorstig ben. Ik haal met liefde mijn eigen thee!

2. Werken hoe ik wil

Een van de grootste voordelen van zzp’er zijn is de vrijheid om te werken waar en wanneer ik maar wil. En hoe ik maar wil: geen formele kledingvoorschriften hier – het enige wat telt is dat ik me comfortabel en gelukkig voel terwijl ik in mijn eentje de successen vier.

3. Confetti van prestaties

Als zzp’er heb ik een lange lijst met prestaties waar ik trots ben. Ben je ook zzp’er? Dan weet je dat of je nu net je eerste grote klant hebt binnengehaald, een belangrijk project hebt afgerond of gewoon de moed hebt gehad om voor jezelf te beginnen – elke prestatie verdient wat confetti! Zeker vandaag.

4. Community van collega’s

Hoewel ik als zzp’er zelfstandig werk, betekent dat niet dat ik alleen ben. De zzp-gemeenschap bij Tech Campus De School is een geweldige bron van inspiratie en samenwerking. Jammer dat deze dag op zaterdag valt mede-zzp’ers, anders zou ik ook voor jullie ook een wijntje inschenken.

5. Toost op de toekomst

Last but not least, de dag van de zzp’er is een uitstekende gelegenheid om een toost uit te brengen op de toekomst. Ik voel mezelf inmiddels een ondernemer in hart en nieren en ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Jij ook? Hef je glas op 13 april en proost op onze spannende avonturen die nog komen gaan!

Daar heb je het, vijf redenen waarom de dag van de zzp’er de beste dag van het jaar is. Laten we deze gelegenheid aangrijpen om onze prestaties te vieren, onze vrijheid te omarmen en onze gemeenschap te eren. Een fijne dag van de zzp’er, zzp’er!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *