Skip to main content

25 november 2022

Schrijven kun je leren

In het aanbod van In Woordenland de komende tijd twee cursussen; schrijfcafé in Roelofarendsveen en de workshop perspectief en verteller in Zwaag (bij Hoorn). Voor beide onderdelen geldt: je krijgt een bak feedback; nooit bedoeld als kritiek, alleen maar om je teksten en verhalen sterker te maken. 

Overigens; niet alleen schrijven kun je leren; ook doceren kun je leren. Wie mij tien jaar geleden had gezegd dat ik nog eens zou genieten van ‘voor de klas staan’ had ik waarschijnlijk meewarig aangekeken. Voor mensen die mij nog van school kennen: verlegen zijn is iets van toen. Inmiddels heb ik een goed verhaal! Laat ik beginnen met je te vertellen wat In Woordenland precies aanbiedt:


Samen maken wij je tekst sterker – Zwaag

Samen met mijn workshop Perspectief en verteller krijg je van Elly Godijn de workshop Maak je tekst sterker. Een compleet verzorgde dag met koffie, thee, lekkers en een lunch. Wil jij meer doen met je talent, maar weet je even niet hoe? Wij halen je handen uit je haar! 

Locatie: Godijn Publishing | De Factorij 45K | Zwaag
Schrijfinspirator: Bakker & Godijn
zaterdag 21 januari 9.30 – 16.00
€75 (of €79,99 inclusief de novelle Angela & Emma Weerzien)

Meer informatie


Schrijfcafé – Roelofarendsveen

Vanaf 12 januari 2023 komen we een avond per maand bij elkaar. Elk niveau is hier welkom, als je maar van schrijven houdt. Tijdens het maandelijkse schrijfcafé bespreken we wat je geschreven hebt en krijg je van elke deelnemer leerzame feedback. De bedoeling is dat iedereen, ook de docent, groeit als schrijver. En natuurijk dat je een leuke avond hebt.

Het schrijfcafé is een maandelijks uitje voor iedereen die:

  • meer wil schrijven, maar een zetje nodig heeft,
  • geschreven verhalen naar een hoger niveau wil brengen,
  • wil weten hoe je een verhaal schrijft,
  • zin heeft in een nieuwe hobby,
  • van schrijven houdt én tegen een beetje feedback kan.

Bij het schrijfcafé ontmoet je gelijkgestemden: mensen die het helemaal niet raar vinden om over schrijven, boeken en verhalen te praten. Interesse? 12 januari gaat er een nieuwe groep van start! 

Locatie: Tech Campus de School | Schoolbaan 1 | Roelofarendsveen
Schrijfinspirator: Alice Bakker
vanaf 12 januari 2023 op elke tweede donderdag van de maand – 19.30 – 21.30 uur
€15 per maand of €135 per jaar.

Aanmelden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *