Skip to main content

2 september 2022

7 redenen waarom ik jouw blogger ben

De strijd tussen beeld en tekst is eeuwig. Het zijn net twee broers; ze kunnen vaak niet met en niet zonder elkaar. Een goede foto zegt inderdaad meer dan duizend woorden, maar als jij je expertise over wil brengen op je potentiële klanten, heb je meestal ook een stukje tekst nodig. Het kan zijn dat ik je al heb overtuigd, maar laat ik er nog een schepje bovenop doen: 7 redenen waarom ik jouw blogger ben.

Je zit vol verhalen over je vakgebied, maar bent niet zo goed om het verhalend over te brengen. Laat dat nu mijn sterke kant zijn.

Je wil potentiële klanten graag bereiken en neemt de communicatie naar hen serieus, maar hebt eenvoudigweg geen tijd om ervoor te gaan zitten. In mijn agenda past nog wel een maandelijkse, tweewekelijkse of wekelijkse blog.

Je onderneemt graag, bent goed in wat je doet en doet het liefst vooral waar je van houdt. De minder leuke dingen besteed je uit aan iemand die dáár juist weer van geniet.

Nadenken over blogonderwerpen betekent nadenken over je vakgebied. Een valkuil bij ondernemen is achteroverleunen. Als je voor mij een lijstje opstelt, zit je rechtop en scherp je gelijk je geest.

Je neemt je voor te bloggen, maar voor je het weet staat er alleen maar oud nieuws op je blog. Je koopt bij mij niet alleen blogs, ook punctualiteit. Ik houd bij wanneer het tijd is voor een nieuwe blog.

Ik doe niet aan een writersblock, sterker nog: daar geloof ik niet in. Waarom zelf worstelen als bij mij de woorden onophoudelijk stromen?

Misschien blog je liever zelf? Dat snap ik, jij bent de specialist. Laat mij je helpen door de blog te redigeren en er een verhalend sausje over te gooien. Hoe gezelliger de blog, hoe groter de kans dat jouw potentiële klant doorleest.

Ons best bewaarde geheim? 

Uiteraard staat jouw eigen naam onder de blog die ik als tekstschrijver voor jou schrijf. Interesse? Kom eens langs, In Woordenland!


Comments (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *