Skip to main content

7 december 2023

De schrijfinspirator

Maandelijks breng ik schrijvers bijeen om de hele avond over schrijven te praten. Over personages, stijlen, genres, uitdagingen, etc. En over doorzetten, om te schrijven moet je namelijk beschikken over een flink portie doorzettingsvermogen. Maar je moet ook een dikke huid hebben.

Die bijeenkomst noem ik Schrijfcafé In Woordenland, daar ben ik geen docent. Eerder de gespreksleider. Wel degene die de opdrachten verzint en uitwerkt en de groep maandelijks bijeenbrengt. Wat ik wel ben? De inspirator. De aanjager. 

Voor deze bijeenkomsten zoek ik schrijvers met dat doorzettingsvermogen en die dikke huid. Je moet immers wel een beetje tegen feedback kunnen. Het is namelijk niet niks, om je verhaal in een groep voor te lezen en dan van iedereen feedback te krijgen. Je krijgt geen kritiek: alles wat gezegd wordt, heeft een hoger doel. Het maakt je verhaal beter. 

In januari start ik met twee nieuwe groepen. Omdat ik ervan geniet om als inspirator en aanjager op te treden, omdat ik zie dat er onder schrijvers behoefte is aan het ontmoeten van gelijkgestemden, maar vooral omdat ik zelf ook een bak inspiratie krijg van al die groeiende schrijvers. Kom je naar mijn schrijfcafé, dan doe je dat vooral voor jezelf maar eerlijk gezegd ook een beetje voor mij. 

Interesse? Hier zie je in welke groep nog plek is en hoe je je kan aanmelden. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *