Ben ik al bekomen?

.. van al die aandacht voor mijn tweede boek? Nee! Ik zit nog volop in de promotietrein. Maar toch heb ik een nieuwtje. Een contract, voor mijn derde boek. Gisteren ondertekend, 25 januari 2020 in de winkels. Ambitieus? Ja! Maar man, man. Wat heb ik er een zin in! 

Zeven

Exact zeven jaar geleden deed ik een oproep voor een ‘handige Harry‘ voor het maken van een mooi bordje boven mijn boekenplank. Drie bundels met een gepubliceerd verhaal erin had ik destijds, die een eigen plankje verdienden. In die blog sprak ik de droom uit om ooit een boek met alleen mijn naam erop te hebben. Ik kan jullie vertellen, het was hard werken, het kostte me zeven jaar, maar ik heb niet meer genoeg aan een plank. Dus gezocht: handige Harry.

Ik heb dringend een nieuwe boekenkast nodig.

Gepubliceerd door Alice Bakker

Freelance inzetbaar als tekstschrijver voor blog, nieuwsbrief en tekst, maar ook als (web)redacteur of corrector van jouw tekst.

3 gedachten over “Ben ik al bekomen?

 1. Wat gaaf, je derde boek! Kun je er al iets over vertellen? Wordt het weer een YA? In ieder geval succes met de promotie van “Slapen doen we morgen weer” en “Ze zien mij niet” en veel plezier met het schrijven van je derde boek!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ha Liesbeth, dank je wel voor je reactie! Ja het wordt weer een spannende YA, ben nog druk met schrijven dus kan nog niet zo veel loslaten. Inderdaad eerst nog promo voor Ze Zien Mij Niet! Spannend zat…

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik lees dit alles met een enorme glimlach op mijn gezicht. Lieve Alice, mocht je een handige Harry gevonden hebben, stuur ‘m (of haar) dan ff door. Ik denk dat ik ook wel een plankje met jouw (toekomstige) boeken nodig heb. Met liefde!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: